Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

July 1, 2011

Gunung Tahan & 2nd Batch Order (Babyland CD)



Assalamualaikum Uwais al-Qarni,

Esok ayah akan mendaki Gunung Tahan bersama aki, abah dan pak cik syahrul.  Ayah pergi lima hari tau sayang. Ummi harap, Uwais jangan meragam ye.  Jangan merengek nak ayah. Nanti ummi risau (ke ummi yang rindu terlebih nanti..hehe).  Anak ummi kan anak yang soleh dan sabar, hari selasa atau rabu depan, ayah baliklah sayang.  Jadi, sepanjang ketiadaan ayah ni, ummi akan uruskan segalanya untuk Uwais tau.  InsyaAllah, ummi tak lupa mandikan Uwais waktu petang walaupun ini telah menjadi rutin ayah.  Kontrak bersihkan CD, sidai CD dan lipat CD serta basuh poo poo Uwais pun akan ummi ambil alih sementara.  Hehe.  Kantoi ummi selalu dimanjakan ayah kan.  Bukan manja, ayah yang yang suka melayan Uwais.

p/s:  Tempahan utk CD bulan Julai ini telah dibuka bermula 29 Jun-8 Julai.  InsyaAllah akan sampai dalam 1-2 weeks time. Full payment or 60% deposit required upon booking.  Boleh runding, kalau nak tunggu gaji bulan julai pun.  Cuma perlu inform mawaddah je ye.  

Untuk maklumat lanjut boleh lihat di U Kids
Untuk tempahan, klik di sini.



No comments:

Post a Comment