Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

July 4, 2011

BABYLAND Cloth Diaper: Tempahan dibuka untuk 2nd Batch Order (29 Jun - 8 Julai)


Assalamualaikum,

U Kids mendapat banyak permintaan untuk buka kembali tempahan cloth diaper babyland.  Oleh kerana itu, kami ingin buka sekali lagi tempahan kepada semua ahli keluarga, rakan taulan, ibu bapa serta para pelanggan sekalian.  Bagi sesiapa yang tak sempat nak order waktu 1st batch dulu, boleh order sekarang ye.  

Alhamdulillah, Allah izin kami jumpa juga dengan CD yang menggabungkan ciri-ciri yang kami inginkan.  Harga yang mampu milik dengan kualiti yang baik.  Mawaddah dan Hafiz benar-benar jatuh hati dengan CD Babyland ni.  Asalnya, kami guna jenama X & Y, tapi tak berapa puas hati walaupun masing-masing ada kelebihan tersendiri.  Akhirnya, ketemu jua CD yang menggabungkan kelebihan CD jenama X & Y...

Order ini dibuka selama seminggu, bermula dari 29 Jun sehingga 8 Julai.  Mawaddah harap kawan-kawan semua dapat buat tempahan awal ye (supaya Mawaddah tak kelam kabut macam 1st batch order dulu..hehe..salah sendiri..).  Harga masih seperti dahulu, boleh lihat di U Kids.  Tentang bayaran, boleh runding.  Boleh buat `full payment` atau deposit 60% dari jumlah keseluruhan untuk `secure booking`.  Selebihnya boleh dijelaskan bila barang dah sampai.  Kalau nak tunggu gaji bulan julai pun boleh juga.  Cuma bagitahu Mawaddah je ye.  InsyaAllah, Mawaddah faham.

Jika berminat, boleh buat order di U Kids.  Mawaddah dah upload dalam database, jadi kawan-kawan boleh add item ke shopping bag untuk permudahkan urusan..

Untuk tempahan kat link ni ye (klik di sini)

Sebarang pertanyaan boleh SMS 013-6329304 atau email ukidsmart@gmail.com....

No comments:

Post a Comment