Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

July 17, 2011

Berjaga Malam

Sebahagian daripada barang-barang yang akan Mawaddah courier esok...Sebahagian lagi,  customer nak COD ...


Assalamualaikum,

Ummi nak ucapkan terima kasih yang tidak terhingga untuk ayah kerana turun padang membantu ummi packing CD Babyland yang customer order ni.  Kalau ummi buat sorang, memang tak terlarat sebab ada seratus lebih ni..Ummi siapkan je order yang telah dibayar penuh dulu.  Mana yang mampu ummi buat. Ini pun kepala ummi berpusing je rasa, dengan rasa macam loya dan nak muntah.  Mungkin penangan tidak cukup rehat dan tidur untuk `big project` ummi, ayah dan Uwais nanti.  Semalam meeting saja sampai pukul 3 pagi.  Patutlah pun ummi macam nak pengsan je. 

Uwais pun tak ketinggalan menceriakan suasana.  Panjat masuk dalam kotak.  Kutip semua CD dan susun. Apa yang ummi ayah pegang, mesti Uwais minta.  Marker pen, kertas dan sebagainya.  hehe. 

p/s: Kawan-kawan, sahabat-sahabat, doakan agar Allah permudahkan urusan kami sekeluarga ye...^__^

1 comment:

  1. apa "big project" mawaddah tu ye? tak sabarnya nak tengok....

    ReplyDelete