Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

March 27, 2009

Selamat Hari Lahir yang ke-23 Abang...



Abang, Selamat Hari Lahir yang ke-23...Sian kat abang sebab di saat-saat ini, sayang busy study untuk final exam...Tiada apa yang istimewa di hari lahir abang kali ini sbb sayang tak sempat nak buat preparation untuk abang.Erm ari ni ummi abah sayang datang kuantan sbb nak celebrate birthday abang...Alhamdulillah ada ummi abah kan abang, bleh lah kita enjoy sama-sama...

Abang, semoga dengan meningkatnya umur abang, semakin meningkatlah jua tahap keimanan dan ketaqwaan abang. Bersemarak juga semangat jihad. Ini adalah birthday pertama abang tika kita telah bertiga (baby tak lahir lagi, tapi sayang slalo rasa kita ttp bertiga).Semoga abang tabah dan sabar mengharungi kehidupan sebagai seorang bakal ayah,suami, anak dan juga pelajar.Terima kasih di atas pengorbananmu.

p/s: Tahniah sbb result mid-sem abang gempak...nak lawan sayang ye...hehe...takpe, kita berjaya bersama-sama...berkeluarga bukan halangan buat kita berdua...kita harus buktikannya...chaiyok!

No comments:

Post a Comment