Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

March 18, 2009

Mohon Maaf

Assalamualaikum buat pembaca semua yang setia mengunjungi blog ini. Mawaddah dan Hafiz ingin meminta maaf kerana kami tidak dapat menulis buat seketika kerana sedang sibuk dengan study dan final exam. The final exam will begin on 29th March(on my husband`s birthday).Tetapi kami berjanji andai ada kesempatan dan kelapangan masa, akan kami pergunakan sebaiknya untuk menulis di blog ini. Doakan kami berdua diberikan ketenangan untuk menghadapi final exam ini.

Buat anak ummi dan ayah, duduk baik-baik ye dalam perut ummi, jangan meragam plak.hehe.Ummi janji, walaupun ummi busy, ummi akan luangkan masa untuk anak ummi ini. Nanti tolong ummi jawab soalan exam tau.

p/s: Ummi sedang selsema sekarang.

5 comments:

  1. kak mawaddah dan abg hafiz.. gud lak utk final exam ye.. dah dekat dah tu.. semoga kalian berjaya..

    ReplyDelete
  2. bila ni nak dpt anak buah pharmacy yg kedua, adik Luqman ..hehe

    ReplyDelete
  3. pun sedang selesema..
    all the best then.
    good luck!

    ReplyDelete
  4. terima kasih semua atas doa dan sokongan kalian...
    tak lama lagi dapatla ijat...hehe...

    ReplyDelete