Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

October 28, 2010

IIUM 26th Convocation-Bachelor of Pharmacy (Hons)

Ayah yang di tengah...

Nampak tak ayah?  Alhamdulillah ada gak kawan ayah yang tangkap gambar ayah waktu dalam dewan kan...

Ayah yang malas study, tapi grad dengan bintang...Kenapa bintang???  Kira 3 pointer lah...Ayah memang brilliant dari sekolah kan...Yang ummi perasan, ayah akan lagi score bila diuji...Semoga anak-anak ummi juga akan jadi seperti itu....Tapi ayah kata, kena jadi lagi baik dari ayah dari segala segi...

Bunga ini ummi beli untuk ayah..Kelam kabut ummi pergi beli dengan khaulah sebab kami baru sampai , tapi ayah sudah keluar dewan...Ummi suka sangat bunga ini...Pertama kali ummi belikan bunga untuk ayah...Tapi, ummi je yang over sangat sebenarnya...Macam tak percaya je ummi tengah pantang hari ke-19 waktu ni...hihi...

Uwais pun datang juga konvo ayah...Kesian kat  uwais...Tapi kesian juga kat ayah...Bukan selalu pun konvo ni...

Uwais pandang siapa tu???

Fiey (classmate ummi), Opah, Uwais dan Ummi...

Kami semua posing dulu sebelum ayah sampai..hehe..

Tengoklah, Mus`ab kesayangan Mumu...Kalau dapat dukung dengan Aki, orang lain dah tak laku...hehe

Oh, ummi sedang menyusukan Uwais...Nursing cover ini ummi beli dari kedai Chomel (klik sini ye untuk online store yang jual nursing cover ni)...Menyusukan anak di mana saja..hehe...Hatta di tangga seperti gambar di atas...

Dan ummi bukan keseorangan...Adik Ummi, Khaulah juga join sama..Nursing cover dia pun dibelikan di kedai Chomeyl...


Ini lah family in-law ummi...Dari kiri, atuk, ayah, ummi, mak dan deq an...

Ini pula family ummi...

Buah hati ayah, ummi dan uwais...Dua-dua tembam...hihi...

Kami bersama adik dan adik ipar yang bakal jadi ustaz dan ustazah...ameen

5 comments:

  1. Salam Mawaddah :)

    Suka baca cerita awak macam awak bercerita dekat anak2 awak :)

    Heee. Jemput datang ke blog saya juga :)

    ReplyDelete
  2. salam... ha ah betul kate kak iman...
    nk tny kat mn ummi beli nursing cover tu cantik...

    ReplyDelete
  3. salam..ayah uwais kerja kt HKL eh skrg? kalau xsilap la..:-)

    ReplyDelete
  4. Tahniah hafiz...suka tgk gambar uwais chomel....

    ReplyDelete