Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

October 14, 2010

Hadiah Buat Atuk

Salam sayang buat anak-anak ayah yang tercinta,

Sedar tak sedar sudah masuk sebulan umur Uwais. Dan semakin banyak perubahan demi perubahan yang dicapai Uwais. Alahamdulillah Uwais semakin soleh dan yang paling penting semakin tembam. Hehe. Seperti tajuk entri kali ini, atuk teringin sangat tengok gambar Uwais yang terbaru. Jadi gambar-gambar ini khas untuk atuk yang rindu dengan cucu tersayangnya.


Pandainya Uwais senyum kat atuk

Gaya apa plak tu Uwais

Jeling kat siapa tu?

Makin tembam

Dah pandai pandang kamera

Mengadu apa kat ayah tu?

Uwais al-Qarni

Harapnya dengan entri ini, terubat jua rindu atuk pada Uwais. Kalau atuk tak puas lagi, InsyaAllah Uwais balik Tampin ye minggu ini. Tunggu tau atuk. Hehe.

6 comments:

  1. comelnyer Uwais..bam bam nyer pipi dia...

    ReplyDelete
  2. Ya Allah..comelnya Uwais...geram

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ...seoga menjadi anak yg soleh

    ReplyDelete
  4. Assalam,

    I'M IN LOVE DENGAN GAMBAR KE-3!!!

    Subahanallah comel sangat-sangat-sangat-sangat Uwais!!!
    I'm sure abang Ukasyah sure bangga dapat adik handsome macam ni, cewah!

    ReplyDelete
  5. salam akak..tahniah 4 new baby....
    (^-^)
    owh atuk nye duk tampin yer...
    dekat je umah ngan za...alor gajah...
    semoga akak n family dibawah lindungan Nya...
    za suka bace pengalaman2 akak...
    i'm waiting for that moment...:)

    ReplyDelete
  6. Muka Uwais saling tak tumpah muka Abg Ukasyah...comel:)

    ReplyDelete