Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

April 6, 2009

Tag By Suffyanrazzaq

Huhu. First time kene tag dengan kawan lama. Minta maafla pian, aku tak tahu sangat tag ni ape sebenarnya. Bile tengok blog-blog orang lain, barulah faham tag ni kene jawab soalan agaknya. Apa-apa pun 'I'll try my best'. :-)

Adakah anda suka blogging? Kenapa?

Mula-mula tu rasa malas sangat nak berblog. Maklumlah orang sibuklah katakan. (sibuk ke? ke buat2 sibuk...tak tahulah). Sekarang ni minat berblog tapi kadang-kadang masa tak mengizinkan. Lagipun kat rumah tak de internet. Jadi masa untuk berblog tu agak terhad. Berkat sokongan dan galakan kawan-kawan, maka terlahirlah blog buatmuanakku untuk tatapan baby bila dah besar nanti.

Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5.

Blog yang selalu di'skodeng' ada banyak. Tak larat nak senarailah. Antaranya yang ada dalam senarai my friends blog ni.

Anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapakah orang itu?

InsyaAllah dah ada dah. Dan sudah semestinya my lovely darling, Mawaddah.

Taken or single?

Rasanya....hehe...

Pernah tak cinta anda tidak dibalas?

Alhamdulillah, semua cinta terbalas....sebab isteri sayalah cinta pertama saya. Tak pernah bercinta sebelum tu sebab 'innocent'...hehe...Sekarang ni tak tahulah sama ada cinta pada yang Esa terbalas ataupun tidak. Doa sangat-sangat. Allahumma inna nasaluka hubbaka.

Ciri-ciri idaman gf/bf anda? Nyatakan 5.

Tak ada dah ciri-ciri idaman 'girlfriend'. Semuanya sudah menjadi isteri tersayang.

Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?

Mulanya rancang untuk berkahwin masa umur 20 tahun. Tetapi perancangan Allah jua yang terbaik mendirikan rumah tangga pada usia 21 tahun.

Nak berapa anak?

Kalau ikut kehendak saya, ingin 7 orang anak soleh. Kalau ikut isteri, ingin 4 atau 5 orang. Terserah pada rezeki. Hanya Allah yang tahu kemampuan kami yang sebenarnya.

5 orang bertuah yang anda ingin tag

Seganlah nak tag orang. Sendiri pun tak tahu maksud tag. Hehe.

2 comments:

  1. tahniah krn bjaya mjawab juga akhirnya...terima kaseh! pleasant day, kwn2! :D

    ReplyDelete
  2. same2....nanti kalo ade aku nak tag ko plak...hehe...

    ReplyDelete