Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

April 19, 2009

My Baby is kicking in my womb...

Ni adalah post yang terakhir sebelum ummi ayah berehat lama dari menulis blog...Ummi dan ayah semakin memahami personaliti baby kami ini...Sekarang ummi ayah dah hafal routine baby setiap hari....bila baby kicking, moving and sleeping...Baby suka response pada ayah...Kadang-kadang tu ummi slalo complain kat ayah kalo baby lama sgt tido...Ummi risau kalo baby tak aktif...tapi bila ayah cakap-cakap dengan baby, baru baby kicking and moving...nampaknya baby ummi ni manja betul dengan ayah...Kalo ayah cakap dengan ummi pun, baby yang excited...Semalam ummi ayah gi jalan-jalan kat pantai...Malam tadi baby tak berapa aktif...Ummi ayah gelak je sbb patutnya kami lah yang penat, tapi nampaknya baby lagi penat kan...Semenjak ayah hadiahkan ummi 'divan set' (katil) dan tilam yang sungguh empuk tu, baby tak lagi menganggu tidur ummi di waktu malam...Baby suka ye tilam yang ayah hadiah kat ummi tu...Ummi dan ayah tak sabar menunggu kelahiran baby ni...lebih kurang 4 bulan je lagi...Ok baby, jap lagi kita bertiga akan bertolak ke Kedah...Salam sayang buat semua...

2 comments:

  1. Salam,mawaddah..nnt bila msuk 7bulan,dh blh nmpak kaki@tgn dia kat kulit perut...pengalmn indah tau..

    ReplyDelete
  2. wslm...erm,mawaddah pun tak sabar nak tunggu baby besar...comel sangat bila dia gerak2 dalam perut...rasa geli pun ada..hehe..ummuabdullahsyaakir mesti banyak pengalaman kan...terimah kasih kerana sudi berkongsi dengan kami...

    ReplyDelete