Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

April 30, 2009

Boy or Girl?

Salam buat pembaca semua...sebenarnya, mawaddah dan hafiz dah mengetahui jantina baby kami yang tercinta...ini lebih mengeratkan lagi hubungan kami bertiga...anda semua rasa saya mengandungkan baby BOY atau baby GIRL???? Tika ini saya sangat letih kerana baru sampai dari Temerloh, Pahang...mungkin lewat skit baru saya bertenaga kembali untuk menulis tentang perkembangan baby kami ini...buat sementara waktu ini kawan-kawan bolehla meneka ye jantina bayi kami ini...kebanyakan orang yang terdekat dengan kami berdua dapat menekanya dengan tepat sekali...BOY or GIRL?

6 comments:

  1. salam,mawaddah..ni kalau betul,kiranya mungkin kebetulan n kalau salah sebab main teka2 je..eem akk teka baby GIRL ye.Kalau betul nnt akk bgtau sbb ape.

    ReplyDelete
  2. maryam teka girl!! p/s mawaddah, maryam nak bg wedding invitation card. cmne nak bg eh? ade student nursing lain ke kat imc?

    ReplyDelete
  3. ummu ameer...tahniah mawaddah ucapkan...mawaddah pun x sangka sbb mawaddah dulu sekelas dgn bakal zauj maryam sewaktu di matrik...ada bdak nursing di IMC...humm ada,tp esk dia balik KL...ada 2 group yg posting di sana...

    ReplyDelete
  4. Setakat ni ummu abdullah syaakir dan ummu ameer teka baby girl...kt tunggu lg skit ye respon dr pengunjung blog yg lain...mawaddah pun x sabar nak berkongsi berita gembira ni...

    ReplyDelete
  5. slm..

    em,sy teka baby boy..tp,entahlah,hati2 ye..takut2 dekat nk bersalin nanti,tetibe je ternampak girl plak,huhu..cam Balqis dulu,siap mimpi2 lg dpt baby boy.dok panggil Adam sampai dkt 6bln.tgk2,sampai je Malaysia,scan pertama kali diberitahu bahawa ia girl..melopong kami berdua,mengenangkan brg2 shopping dlm kereta yg kebanyakannya berwarna biru dan hijau,hehe..tp,boy or girl,tetap kita excited kan esp untuk 1st child..apapun,smg mawaddah dan baby sihat2 selalu..

    p/s: selalu jd silent reader je kat sini..salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  6. salam..em boy o girl..??hehe..mg selamat melahirkannyer..if boy:encem like papa nyer..if girl:beautiful like mama nyer..hehe..

    ReplyDelete