Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

February 16, 2011

Buah Hati Ummi, Ayah & Uwais

Buah hati ummi ada tiga orang, Ayah, `Ukasyah dan Uwais al-Qarni.  Kali ini, ummi nak tunjukkan Uwais dan ayah yang punya banyak persamaan. Sama je dua orang buah hati ummi ini.  Kalau buat sesuatu sangat menumpukan perhatian.




5 comments:

  1. Wah Uwais dah besar. Nampak macam ikut muka umminya banyak :). Dah lama Madam tak dapat peluang blog walking ni. Madam dah hilang contact no Hafiz and Mawaddah sebab hp hilag hari tu. Boleh tak SMS ur no dekat Madam. 0125550314. Thank u

    ReplyDelete
  2. Memang anak ayah betullah Uwais ni

    ReplyDelete
  3. lawak je tgk gmbar2 ni..sama je lagak 2 beranak ni...kuikuikui...

    ReplyDelete