Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

February 2, 2011

New Arrival, New Order System @ U Kids Mart


Assalamualaikum,
Mulai hari ini, U Kids Mart akan beroperasi dengan sistem baru yang lebih sistematik.  Alhamdulillah, setelah Mawaddah dan Hafiz bertungkus-lumus tak tidur malam, akhirnya siap juga. InsyaAllah, lebih banyak masa Mawaddah selepas ini sebagai hamba Allah, isteri kepada En Hafiz yang selalu oncall (abang kata tak, tapi macam setiap minggu je rasanya), work-at-home mom, ibu yang menyusukan anak secara esklusif.

Sistem terbaru ini juga memudahkan customer untuk shopping di U Kids Mart (nanti Mawaddah buat entri khas ye tentang ini)...
1) GAP Pyjamas




(12-18M, 18-24M, 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y)

2) CARTER`s 5-in-1 Romper


(3M, 6M, 9M, 12M)

3) CALVIN KLEIN 3-in-1 Romper


(3M, 6M, 9M)

4) HUG ME Adjustable Infant Wrap


(Free Size)

5) GAP Baby Tights 

(0-3M, 3-6M, 6-9M, 9-12M)


p/s: Ada dress untuk baby girl, tapi masih belum upload lagi...

2 comments:

  1. Cantik2 belaka..nnt leh bagi detail,camner nk order,
    - mesti hensem lagi boy izz 'ukasyah pakai pic animal design ni..

    ReplyDelete
  2. boleh tengok website kami di http://ukidsmart.blogspot.com/.....
    cara2 nak order pun ada kat blog ni: http://ukidsmart.blogspot.com/p/purchasing-guide.html

    mmg makin hensem boy izz `ukasyah nanti...hehe...

    ReplyDelete