Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

February 28, 2011

Hadiah untuk Kawan-kawan Uwais...



Ummi ayah kata nak buat contest atau giveaway...
Nak bagi kawan-kawan Uwais hadiah juga...
Kawan-kawan nak join tak? 
Kalau nak angkat tangan ye...^__^
Hadiah? Oh mestilah hadiah yang terbaik dari Uwais, ummi dan ayah..hihi..
Kawan-kawan tunggu tau...
Kalau ummi ayah tak busy, insyaAllah esok ummi ayah publish lah entri contest atau giveaway tu...

Ok semua, doakan Uwais jadi anak yang soleh ye...
Jangan lupa join tau...

8 comments:

  1. to zaza:
    uwais cakap terima kasih kat auntie zaza....
    doakan uwais jadi anak soleh ye...:)

    ReplyDelete
  2. kakak dzaatin dan adik wafiqa dh pesan siap2 kat ummi, diorg nk join juga..sbb diorg kawan2 uwais hehe

    ReplyDelete
  3. to layla-elyas:
    kakak dzatin dgn adik wafiqa boleh join skali...uwais dah cakap dgn ummi dah...hehe...
    diorg kwn2 dan sahabat2 uwais jugak...:)

    ReplyDelete
  4. semoga uwais si anak soleh bila besar nanti dpt jadi mujahid agama.

    p/s: akhi hafiz, kalau jumpa akhi muzani, sampaikan salam ana kepadanya.

    ReplyDelete
  5. assalamu `alaikum uwais...
    abang mus`ab nak join juga la..hihi.
    tahniah ye dik, dah dpt mkn makanan baby.
    abang sayannnnnnnnnnng adik

    ReplyDelete
  6. hafiz dan mawaddah..nak joinm juga giveaway uwais yang cute nih....

    ReplyDelete
  7. Iffah dan izzu pun nak join jugak..;)

    ReplyDelete