Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

July 15, 2012

Ahlan Wasahlan Little Mujahidah

Alhamdulillah, Ummi telah selamat melahirkan seorang little mujahidah pada pukul 6.38 petang tadi. Prosesnya sangat panjang, tapi Ummi push sekali je. Pertama kali rasa melahirkan anak yang bertubuh kecil. Berat lahirnya, 2.54kg sahaja. Jauh dari abang-abangnya, 3.1-3.2kg. Kekok ummi pegang anak kecil. Hehe.

Officially, i' m a moher of 2 sons and a daughter. Alhamdulillah. Jazakallah ayah kerana sentiasa di samping ummi. ^____^




- Posted using BlogPress from my iPad (www.ukidsmart.com)

27 comments:

  1. Congrates Ummi and Ayah!!!! bestnya. Moga ummi dgn baby sihat.Cepat recover ye ummi

    ReplyDelete
  2. tahnaih selamat melahirkan seorang mujahidah :)

    ReplyDelete
  3. salam,
    Alhamdulillah....bertambah cahaya mata, bertambah rezeki, InsyaAllah...
    Tahniah buat Ummi dan ayahnya...
    Moga membesar menjadi anak-anak yang soleh-solehah...^^

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..cute mcm along uwais je little mujaiddah 'u' ni..tahniah mawaddah dan keluarga..semuge sentiasa dlm keberkatan dan redho Allah selalu ;)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. tahniah k.mawaddah
    ahlan wasahlan solehah syg :)

    ReplyDelete
  6. tahniah...lil mujahadah (^_^)v..kte sllu follow entry akak...since baby 1st...bdway congrats kakak sape nma baby cute ne ;)

    ReplyDelete
  7. tahniah mawaddah dan hafiz :). ahlan wa sahlan little mujahidah! :)

    ReplyDelete
  8. salam...tahniah ummi di atas kelahiran ahli keluarga baru...sgt comel..semoga Allah swt sentiasa merahmati ummi sekeluarga..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...
    tahniah Mawaddah dan hafiz di atas kelahiran seorang puteri comel...macam mana agaknya reaksi abangnya??

    ReplyDelete
  10. subhanallah, cepatnya masa berlalu..dah bersalin dah untuk anak ke-3=) Tahniah kak mawaddah dan suami atas kelahiran mujahidah yang comel ni. Mukanya saling tak tumpah mcm abang2nya^^comel sangat.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... Tahniah Mawaddah. Comel sangat mujahidah kecil ni.. Semoga ia menjadi anak yg solehah (^^)

    ReplyDelete
  12. AsSalam,

    Alhamdulillah!!! yay! sama lah kita, 2 lelaki, 1 perempuan... lepas ni boleh layan seronok baju-baju baby girl... headgear la, kasut la... :P

    ReplyDelete
  13. alhamdulilah.. tahniah buat Mawaddah n Hafiz. Si Puteri kecik sgt chumel.. semoga sihat hendaknya

    ReplyDelete
  14. tahniah alhamdulillah......muka sama macam abang Uqais dia

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mawaddah,

    tahniah di atas kelahiran seorang srikandi, selamat berpantang dan happy tandem nursing

    gembira sangat!

    ReplyDelete
  16. salam, kak mawaddah..dari sebelum kahwin sampai dah anak sorang..saya jadi silent reader jer di blog akak..hari ni baru sempat tinggal note..mabruk akak atas kelahiran mujahidah..comelnya..ada iras abang-abangnya..moga jadi anak solehah ya..-ainiafifah,cairo-

    ReplyDelete
  17. Tahniah! Semoga Ummi dan baby sentiasa sihat. Happy breastfeeding and tandem nursing also :-)

    ReplyDelete
  18. Sama ngan abg2 nya masa kecik. hehe..

    ReplyDelete
  19. Salam.. Alahai..tomeynyer.. Tahniah mawaddah dan hafiz.. Tahniah juga buat uwais..

    ReplyDelete
  20. masyallah mawaddah! baarakillah 'alal mawhub!:) k.zz timpang seronok..alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah!
    http://ziziazlinda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah & tahniah dpt baby girl kali ni...selamat berpantang ;-)

    ReplyDelete
  22. Assalamua'laikum. =)
    tahniah. muka sama dgn abangnya..hehe. tahniah kak.smg jd ank solehah ye sayang

    ReplyDelete
  23. tahniah mawaddah atas kelahiran putriyg diberkati:)

    ziziazlinda.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah..

    nak tau, IF orang tanya, anak berapa... macam mana u nak jawap?
    me jawap 3. bila orang tanya mana yang sulung... me jawap dah ta ada... then orang tanya mana pi... panjang citer. ada yg nangis nyesal tanya... adoila... :P

    ReplyDelete