Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

August 29, 2010

Belum Masanya Lagi…


Assalamualaikum,
Ummi ayah baru balik dari check-up baby ni…Allah izin, bacaan AFI sudah naik kepada 9, di mana boleh dikatakan masih selamat…Jadi, hari ini tidak jadi hendak induce untuk melahirkan mujahid kecil kedua ini…Masih belum tiba masanya lagi untuk ummi ayah  bertemu dengan buah hati kami ini…InsyaAllah, inilah keputusan yang terbaik buat mujahid kecil kedua…Terima kasih yang tidak terhingga buat semua yang mendoakan ummi dan baby ye…

6 comments:

  1. baby nak kasi umi makan makann yg xboleh makn time pantang la tu,,hhiihihi

    ReplyDelete
  2. baby kite nak lahir sama2 kot.. cuma, tempat je berbeza..

    ReplyDelete
  3. salam ukhwah kak..
    dh lame sy follow blog kakak but just silent reader jew...huhuhu...
    btw, congrats ya kak kerana bakal menyambut little mujahid junior~
    semoga kakak selamat bersalin nanti ^_^

    ReplyDelete
  4. Assalam,

    wah sedang menunggu time pun masih sempat berblogging? cayalah!

    good luck. we always mendoakan yang terbaik for your family...

    ReplyDelete
  5. asmidar:
    betul gak rasanya...baby tak dpt makan dodol lagi tu...hehe...

    aniemz:
    insyaAllah anim...baby kita berdua dah pakat la tu nak lahir sama2...nak bagi mama dan ummi dia hepi sama2...

    amalina:
    salam ukhuwah gk buat amalina...hehe..segan plak akak...awk baca blog akak yg x best ni...thanx krn mendoakan akak ye...

    nurul aznil:
    Wslm...malas dah hendak menulis sbnrnye, tp kl bleh tak nak miss every moment menyambut kelahiran si kecil ini...thanx sbb doakan sy...

    ReplyDelete
  6. ohh, jgn lar begitu akak..sy seronok membaca blog kakak :D..afwan kakak~

    p/s-teringin mahu berjumpa dengan kakak~

    ReplyDelete