Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

May 9, 2009

Tag from Ummu Huraiyah

Salam, ni tag dari ummu huraiyah...

1)Anda perlu printscreen wallpaper anda tengah guna skrg
2)Bagitau nape anda suka wallpaper tersebut
3)Tag 10 org...

Sebelum ini Mawaddah letak gambar kahwin kami...since kami gi ziarah muzakkir amnan, kami fanatik pula dengan dia...waktu tu tak tau lagi baby kami ni pun baby boy...setakat ini gambar bersama muzakkir amnan menjadi pilihan...mungkin selepas ini, mawaddah akan letak gambar baby boy kami...hehe...rasa tak sabar plak nak menunggu bulan 9 ini...

Mawaddah tak tau nak tag sape lagi...sori...malu nak tag orang...hehe...

No comments:

Post a Comment