Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

March 21, 2012

4th ANC: 3rd Little Mujahid @ 20W

Assalamualaikum kesayangan Ummi,
Ummi jarang update kisah adik ye kat blog.  Maafkan Ummi ye sayang adik, nanti Ummi nak rajin tulis tentang adik.  Check-up yang ke-4 minggu lepas kurang menyeronokkan hati Ummi sebab Ummi baru lepas deal dengan encik kontraktor rumah kita yang banyak beralasan tu, sampai Ummi cakap dengan Ayah, naik darah tinggi Ummi rasanya.

Tapi tak naik pun tekanan darah Ummi.  Nurse check, 100/80mmHg.  hehe.  Drama je Ummi ni kan.  Berat Ummi seperti yang telah dijangka, memang tak naik.  Ummi cakap dengan Ayah, nak terus terang jelah dengan doktor.  Bila masuk jumpa Dr. Khairiah, pastilah kena investigate kan.  Ummi pun cakaplah, Along Uwais meragam, Ummi tak cukup tidur.  hehe. Tapi bila Dr. Khairiah check adik, elok je adik membesar, alhamdulillah.

Kali ni sepatutnya dapatlah tengok gender adik, tapi adik dalam posisi bersujud dan membelakangkan kami.  Adik tengah solat asar gamaknya.  Punah harapan Ummi Ayah nak tengok dia.  Muka adik pun tak jelas.  Ish, pemalu betul si adik ni ye.  Ayah cakap dengan Ummi, kita anggap jelah adik ni girl.  Bukannya apa, next week Ummi Ayah nak fly dah, kat sana nanti nak shopping baju dan kelengkapan si adik sebab baju Abang dan Along dah tak berapa nak elok.  Tak mengapa lah adik, Ummi tak kisah kalau adik nak bagi surprise ye. hehe.

Sayang puteri Ummi Ayah ini, moga membesar menjadi anak yang solehah, ibu yang mithali. ^__^

1 comment: