Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

July 1, 2010

DIY: Koleksi Fabrik Pertama




Ini adalah koleksi fabrik kapas (100% cotton) ummi yang pertama. Sebelum ini ummi pernah juga membeli `heavyweight cotton`, tapi kali ini kiranya shopping besar-besaran lah sikit. Tema kali ini adalah warna BIRUsebab ummi banyak projek DIY untuk little mujahid junior. Ummi beli `cotton flannel`, `lightweight` dan ` mediumweight cotton` pula. Tempat shopping kali ini, pastinya Nagoya Tampin yang menawarkan fabrik yang sangat menawan hati ummi. Kalau boleh, satu kedai ummi hendak borong.





4 comments:

  1. dik,
    akakpun baru nak g beli...rege camner?mahal tak?

    ReplyDelete
  2. oh yeke akak...murah je kak kain kat nagoya tampin tu...pilihan pn bnyk..mcm kain n0 1 dan 2 tu jenis cotton flannel...semeter dlm RM 4.80...pilihan pn bnyk...sblm ni dok cari, tp x jumpa corak2 yg menarik...kat sini baru jumpa corak2 yg berkenan di hati...ada tu warna pink, tp suami x bagi beli sbb dia kata baby dlm perut ni BOY, takkan nak bg wrn pink...kl heavyweight cotton, rasanya dlm RM12 semeter...kl lighweight cotton, RM 2.50 semeter...ada promotion, dapat RM2 semeter...harga semuanya bleh dikatakan murah lah akak...

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..baru first time masuk sini thru blog mama Dzarif.Akak ada invite Mawaddah to my blog. keep in touch ok :=)

    bila duedate baby?

    ReplyDelete