Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

August 10, 2011

Alhamdulillah...

Alhamdulillah, akhirnya ayah dapat posting di Klinik Kesihatan AU2.  Lebih dekat dan kurang kesesakan lalu lintas berbanding waktu ayah kerja di HKL dulu.  Prosesnya sangat mudah, mungkin Allah dengar doa ummi ayah, keluarga serta sahabat-sahabat kita.  Waktu ayah mendaftar di Pejabat Kesihatan Daerah Gombak, mereka terus tawarkan ayah  Klinik Kesihatan AU2.  Ayah kata memang ayah nak yang tu pun sebab yang itu paling dekat dengan `rumah mini` kita nanti. Ummi pun turut tumpang gembira.  Ayah pun nampak gembira walaupun staff kat sana ramai perempuan.  Ayah cerita dengan ummi, sibuk waktu pagi je sebab waktu petang dah tak ramai patient.  Tapi ayah still ada on-call Sabtu, Ahad dan `extended hour`.  

"Tahniah abang..Bekerja kerana Allah ya...^__^" 

5 comments:

  1. tahniah......

    moga bahagia sentiasa yaaa..amin

    ReplyDelete
  2. tahniah..husbnd keja as apa kt situ? kakak akak keja situ as pembantu farmasi. :)

    ReplyDelete
  3. pn susu:terima kasih krn mendoakn kami...

    My life: ameen..^__^

    Lin: oo ye ke akak..hubby saya Pegawai Farmasi kat situ...mesti dia kenal kakak akak sbb hubby kata ada sorg je PPF perempuan..hehe..tak sangka, kecil je dunia ni kan..^__^

    ReplyDelete
  4. hehe..yela tu.jaga², kakak akak tu garang.tapi baik hati. :)

    ReplyDelete