Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

September 1, 2010

Pegawai atas Panggilan (On-Call)


Assalamualaikum,
Hari ini buat pertama kalinya ayah on-call sampai pukul 11 malam…Mesti sampai rumah dekat pukul 12 tengah malam kan…Tadi ummi bersilat di dapur bersama ayah menyiapkan juadah berbuka puasa ayah sebab ayah akan berbuka di hospital…Kenalah bawa bekal…Alhamdulillah, ayah yang tolong ummi masak…Ummi campak-campak je bahan-bahannya…Menu untuk ayah hari ini adalah nasi putih, ayam  goreng berlada dan sup sayur…Tidak lupa juga ummi bekalkan beberapa potong buah `dragon fruit`… Siap dengan sebotol air masak, sudu, garpu dan tisu ummi letak dalam dinner bag ayah…Seronok sangat dapat bekalkan ayah makanan…
Abang, good luck on-call malam ni ye ^__^  

4 comments:

  1. salam mawaddah, dapat pun menu untuk malam ni...terima kasih...sedapnya..balik ni InsyaAllah terus nak masak.

    ReplyDelete
  2. wslm...hehe...selamat memasak...mesti sedap kan..pos lah dkt mawaddah skit...tak selera yg sndri masak...

    ReplyDelete
  3. kak mawaddah, bile kite nak beranak ni?? hihi

    ReplyDelete
  4. Aniemz:
    hehe...kelakar betul soalan anim tu...entahlah anim...kalo nak kata sakit2 tu dah ada...tp contraction nye irregular lg...show pn tak de...perut akak ni dh rupa tembikai besar...hehe...org sume dok tanya, betul ke sorang je, mcm pregnant twin je????baby kita syok sgt tu dok dlm perut mama dgn ummi diorg...insyaAllah anim, akak yakin tak lama lg tu...hehe..

    ReplyDelete