Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

December 3, 2009

Final Exam Result


Pagi tadi beberapa kali ummi ayah cuba untuk check result kami, tapi gagal…Mungkin kerana ramai student UIA sedang berusaha untuk log in…Ayah cakap dengan ummi, suruh tunggu sampai waktu pejabat…Kemungkinan lebih mudah untuk log in…Ummi pun menyusukan dahulu `Ukasyah…Tiba-tiba ummi dengar ayah memanjatkan kesyukurannya, `Alhamdulillah`…Ummi terus bangun dari katil, meninggalkan `Ukasyah yang termangu-mangu…hehe…dan kami berdua melompat kegembiraan…Lepas itu ummi check result ummi pula…Berdebar tidak terkata…Alhamdulillah juga…Sekali lagi ummi ayah bersorak gembira…

Tahniah buat ayah…Betul kan ummi cakap, berusaha saja, biar Allah yang menentukannya…Ummi pun tak sangka juga ayah akan bertambah hebat setelah dapat `Ukasyah…Siapa kata dapat anak akan makin teruk kan…Bersyukur tidak terhingga…Ummi sangat gembira…Ummi juga tidak sangka bahawa ummi akan maintain result ummi…Yelah, ummi tidak ambil mid-sem exam sebab maternity leave ari tu, jadi portion untuk final exam ummi banyak..Mid-sem dalam 20-30% kalau tak silap….Waktu tengah final exam pun, tidak dapat sangat nak tumpu sebab menyusukan `Ukasyah…Berkat menyusukan anak kot…hehe…Pengalaman ummi ayah, bila ummi ayah sudah bertunang, banyak improvement…Bila sudah berkahwin pula, bertambah-tambah baik…..dan bila dapat `Ukasyah, lagilah baik…Banyak sungguh bantuan Allah pada ummi ayah….Terima kasih di atas doa kalian semua…Terutamanya buat both parents yang banyak support kami berdua…Juga buat permata hati yang sungguh memahami keadaan ummi ayah…Jazakallah `Ukasyah…Semoga kami beroleh keberkatan dan keredhaan dari-Nya…

2 comments:

  1. alhamdulillah, semuanya adalah rezeki anak... siapa kata berkeluarga dan belajar tak boleh berjaya!

    akak dulu pun macam tu juga...

    ReplyDelete
  2. waa..mantapla akk..mesti dean list ni..:).

    ReplyDelete