Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

April 4, 2013

4th Little Mujahid - Mabuk

Assalamualaikum,

Ummi sekarang tengah morning sickness sampai la tengah hari. Setiap pagi kepala ting tong macam tak larat nak melangkah. Tapi bila menjelang tengah hari macam- macam idea nak memasak dan sampai petang pun masuk lagi dapur nak buat dessert.

Menjelang malam je, badan menggigil bukan sebab lapar, bukan sejuk juga. Huhu. Lepas tu wajib mandi, shampoo rambut semua bila nak tidur. Teringat Dean Kuliyyah of Nursing cakap, Prof K, mandi malam ni 'harmless'.

Ini antara perangai pelik Ummi untuk kali ni. Haniyya ok sangat, cuma Uwais sekali mabuk dengan Ummi. Sedih sangat tengok dia tak selera makan, makin kurus cinta hati Ummi ni.

Kepada semua pembaca blog ini, Ummi ucapkan terima kasih yang infiniti sebab ramai yang contact Ummi waktu Ummi private kn blog. Terima kasih semua, atas doa kalian.



7 comments:

  1. as salam ummi... jemput menjengah and folo too.. http://ibuilyaniescottage.blogspot.com/2013/02/kepentingan-asid-folik-kepada-ibu-ibu.html TQ!

    ReplyDelete
  2. wah alhamdulillah...tumpang gembira.. tula dah jadi pengikut setia blog..bila diprivatekan atau nak private kan harap2 sudi2 lah jemput saya.. ^_^

    Doakan yang terbaik untuk kita semua para2 ibu dan isteri mithali! Ameen..

    ReplyDelete
  3. Salam.
    Mawaddah dear, tahniah! dapat hadiah birthday jugak..yeay, alhamdulillah! =) Jaga diri elok2 ye.hai, xdapatla nak kejar kalian berdua =p

    p/s: sejuk hati tengok haniyya pakai tudung.alhamdulillah. nanti bila besar sikit, dia dah pandai ambil sendiri, pakai tudung, bila nak keluar rumah =) teringaaaat kenangan 'doktrin'kan damia dengan tudung dari usia 3 bulan dulu...

    ReplyDelete
  4. tahniah mawaddah dan hafiz! murah rezeki kalian :)

    ReplyDelete
  5. Mawaddah...tahniah!!!

    bestnya preggy lagi ^^

    ReplyDelete