Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Blog Archive

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

September 1, 2009

Welcome Home

Little Mujahid selepas menyusu

Permata hati ummi ayah

Bergambar sebelum discharge

Tak sangka dah jadi ummi ayah

Welcome home lil mujahid

Alhamdulillah semuanya selamat...setelah bertarung nyawa, berjaya juga melahirkan seorang mujahid di dunia ini. Terima kasih di atas doa kawan-kawan semua untuk kami sekeluarga. InsyaAllah akan kami balas semua komen2 selepas Mawaddah sudah sihat sedikit.

5 comments:

  1. tumpang bahagia amat..alhamdulillah..tahniah...=)

    ReplyDelete
  2. salam
    hafiz and mawaddah..congratulations..comeinye baby..mawaddah pun nampak berseri-seri..

    ReplyDelete
  3. salam.cantik plan ALLAH. blh rehat 2 mggu.Then, kita akan start cuti.sambung dengan raya dan cuti raya juga =) moga Mawaddah kembali semula ke kelas dengan keadaan sihat walafiat ye =)

    Err, the real name of 'lil mujahid', please.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah =) sebelum ni tengok perut mawaddah yg besar tu pun rasa tak larat huhu, ni baby dah keluar dengan selamat, comel pula tu =) tahniah. semoga dipermudahkan segala urusan..tumpang gembira =)

    ReplyDelete
  5. to incik...
    terima kasih byk2...

    to mdm hayati
    terima kasih madam...insyAllah kalo ada rezeki bleh mdm jumpa `ukasyah...

    to `atiqah
    wslm...insyaAllah...terima kasih atas doa `atiqah...

    to hisservant..
    alhamdulillah...terima kasih atas doa...rasa lega dpt kuar budak comel nie...hehehe...

    ReplyDelete