Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

March 18, 2013

Abu 'Ukasyah 'busy'

Tahun ini abu ukasyah busy walaupun pada hari Sabtu Ahad. Huhu. Rasanya setiap weekend penuh. Alhamdulillah ada Opah Aki, dapat la juga Ummi jalan dengan anak-anak. Pagi tadi sebelum gi kerja, baru abu ukasyah bagitau malam ini on-call. Pandai betul, kalau tak memang dengar la Ummi merungut "Asyik on-call je".

Sabar lah wahai hati, abu ukasyah bukan pergi enjoy, ibadah juga tu.

Minggu lepas, hari Sabtu abu ukasyah lupa dia on-call sampai staff call tanya, kelam kabut siap gi Klinik. Balik rumah, Ummi tanya, "Patient abang mesti ramai dah tunggu, diorang tak marah ke?". abu ukasyah jawab,"Abang buat muka biasa je". Boleh bayang camne abu ukasyah buat muka cool je. Hehe.



No comments:

Post a Comment