Abu `Ukasyah

Abu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Ummu `Ukasyah

Abang, Happy Anniversary

Abang, Happy Anniversary

Kedai Mawaddah & Hafiz

Ummi ayah sentiasa merinduimu sayang..
Powered by Blogger.

January 14, 2014

My Little Usamah @ 2 bulan

Alhamdulillah, Usamah dah 2 bulan.  Orang ada abang kakak, memang cepat pandai macam-macam.  Dah pandai bersembang.  Kemain lagi dia.  Kak Ya memang suka cium Usamah sampai seriau Ummi, takut Usamah terhimpap.  Tapi Usamah lagi suka dengan Along Uwais, maybe sebab Along lelaki kot.  Along la yang banyak bantu Ummi jaga Usamah, waktu Ummi solat, Ummi mandi, dan Ummi buat kerja.  Usamah ni memang kurang ragamnya setakat ini, alhamdulillah.  Dari Ummi mengandung dia, sampai dia lahir ni. Allah permudahkan sungguh.  Nak lahirkan pun mudah sangat.  Ohhh Ummi masih terhutang entri pengalaman bersalin ye. hehe.  Di sini, Ummi sertakan gambar anakanda-anakanda kesayangan Ummi Ayah ye.

January 2, 2014

BUATMU ANAKKU sentiasa di hati..

Walau kini punya kurang masa untuk kembali menulis, namun, selalu sahaja Ummi menjenguk blog ini.  Membaca kisah-kisah lama dan catatan perjalanan anak-anak Ummi terutamanya anakanda 'Ukasyah yang dirindui dan diingati selalu.

Ummi harap Ayah  dapat bantu Ummi menulis di sini kembali.  Hari itu sepertinya Ayah ada hasrat kembali menulis bersama Ummi. hehe.

Banyak yang ingin dicatatkan dan diceritakan.